woensdag 18 november 2009

Adviesburo van Uden

Adviesburo van Uden bv is een in September 1991 opgericht familiebedrijf waar service en het verkopen van, het voor de relatie, beste product hoog in het vaandel staan. Zo worden de relaties regelmatig op de hoogte gehouden over actuele punten door onder andere de "bij-de-tijd-brief" (onze eigen nieuwsbrief).
Indien er voor de relatie belangrijke wijzigingen plaatsvinden wordt deze door zijn persoonlijke adviseur op de hoogte gebracht. Zo hoeft de relatie niet zelf continue alles in de gaten te houden en kan men met een gerust hart deze zorgen overlaten aan Adviesburo van Uden bv.



Verzekeringen

Adviesburo van Uden bv is een onafhankelijk financieel adviesburo waar u terecht kunt voor de beste hypotheek, het professioneel regelen van uw pensioen maar ook verzekeringen en kredieten zijn één van onze activiteiten.Door het persoonlijke advies krijgt u bij adviesburo van Uden bv niet alleen het voordeligste tarief maar ook de voor u beste voorwaarden.


Onze medewerkers
Vragen en/of opmerkingen? Neemt u gerust contact op met een van onze (uw) adviseur(s).
073-5131200

Indien u vragen en/ of opmerkingen heeft of liever een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs wenst, dan kunt u contact opnemen met het onderstaande kantoor.

Adviesburo Van Uden Hypotheken b.v.
Graafsebaan 61
5248 JT Rosmalen
Tel: 073 - 5 13 12 00
Fax: 073 - 5 13 12 01
Email: info@vanudengroep.nl U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:30 en 18:00 uur.
Voor persoonlijk advies komen wij, indien u dat wenst, ook in de avonduren naar u toe.

Tel. 073-513 12 00 of laat ons contact met u opnemen.

Geen opmerkingen: