woensdag 18 november 2009

Financieel Adviesbureau Gerrits


teamHome

Om binnen het MKB succesvol te ondernemen wordt veel van u gevraagd. Het opzetten en verder ontwikkelen van een bedrijf vraagt naast ambitie en zakelijk instinct, veel vakkennis en vakmanschap. Dit is echter niet voldoende. Steeds veranderende wet en regelgeving, een goede financiële huishouding, en vele financiële en fiscale verplichtingen zijn belangrijke randverschijnselen die uw succes en winstgevendheid sterk kunnen beïnvloeden.
Maar u wilt zich concentreren op het ondernemen. Doen waar u goed in bent. Daarom schakelt u Financieel Adviesbureau Gerrits in als partner en financieel brein. Wij staan dicht bij u als ondernemer en ondersteunen u bij uw administratieve, bedrijfseconomische, fiscale en managementvraagstukken. Wij kunnen u vele zorgen uit handen nemen en denken proactief met u mee. Wij adviseren hoe u uw bedrijfsresultaat kunt verbeteren, uw financiële risico’s en fiscale verplichtingen kunt beperken en (investerings-) beslissingen verantwoord kunt nemen. Naast onze professionaliteit zijn vertrouwen, afspraak is afspraak, een eerlijke en open communicatie en een no-nonsense benadering de ingrediënten voor een hechte lange termijn relatie. Ons enthousiaste en dynamische team van specialisten en administratieve medewerkers staan hier garant voor. Neem dus gerust eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Alfred Gerrits

Financieel Adviesbureau Gerrits B.V.
Tunnelweg 5
6601 CR Wijchen
T +31 (0)24 648 84 22
F +31 (0)24 648 84 23
E info@gerrits-financieel.nl

Ons bureau beschikt over een jong en dynamisch team van specialisten met uitgebreide ervaring binnen het midden- en klein bedrijf. Wij begeleiden onze relaties bij administratieve-, bedrijfseconomische-, fiscale- en managementzaken. Naast ons eigen team van specialisten beschikken wij over een actueel en uitgebreid netwerk van experts in aanverwante disciplines. Een informele- en persoonlijke omgang met relaties en dienstverlening op hoogstaand niveau geeft ons kantoor de identiteit waarin u zich als ondernemer thuis zult voelen.

Onze dienstverlening richt zich zowel op de uitvoering, zoals uw boekhouding, jaarrekening en de loonadministratie, als op advisering op bijvoorbeeld fiscaal-, bedrijfseconomisch- en management gebied. Financieel Adviesbureau Gerrits volgt hiervoor de ontwikkelingen in wet en regelgeving op de voet en zorgt ervoor dat de kennis en deskundigheid van haar medewerkers altijd op hoog niveau blijft. Door de aanwezige kennis en ervaring in onze organisatie te bundelen en te combineren met die van specialisten in ons netwerk, kunnen wij u effectief bijstaan in uw bedrijfsvoering. Hoe ver wij daar in gaan is afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Financieel Adviesbureau Gerrits zal zich daarbij in ieder geval altijd als een gedegen vertrouwenspartner opstellen.

Geen opmerkingen: