woensdag 18 november 2009

Financieel Adviesburo Barneveld BV

Het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek zijn grote stappen. Een goed financieel advies is daarom van enorm belang. Financieel Adviesburo Barneveld helpt u daar graag bij!

Financieel Adviesburo Barneveld, ook wel bekend als ‘FAB’, richt zich vooral op het bemiddelen, adviseren en afsluiten van hypotheken. Vanuit hun pand in Barneveld zijn zij vele klanten van dienst uit met name christelijk Nederland. Peter Werkman (eigenaar): ”Wij zijn bekend met de drijfveren van christenen en nemen dit als uitgangspunt in ons advies.” Hoewel het adviesbureau zich primair richt op hypotheken, zijn zij klanten ook van dienst op het gebied van verzekeringen, pensioenen, sparen en beleggen. Zaken die opvallen in het Barneveldse kantoor zijn warmte, gezelligheid en genegenheid. De figuurlijke drempel om binnen te stappen is laag.



Peter Werkman
Functie: Senior Financieel Adviseur



Anita Werkman
Functie: Administratief medewerkster



Kwaliteit
Het afsluiten van een hypotheek is niet zomaar iets. Voor veel mensen is een hypotheekberekening geen dagelijkse kost. Daarom is het van belang dat klanten volledig kunnen vertrouwen op de expertise van de hypotheekadviseur.

Alle hypotheekadviseurs in dienst bij Financieel Adviesburo Barneveld zijn in het bezit van diverse certificeringen en beschikken over een behoorlijke werkervaring. Echter, de kwaliteit van het advies zit niet alleen daarin. De Barneveldse adviseurs kennen als geen ander de achtergrond van hun christelijke klanten.

Peter Werkman: ”Veel hypotheekadviseurs gaan uit van het tweeverdienerpatroon gedurende 30 jaar. Wij weten dat dit niet de realiteit is bij veel jonge stellen. Wanneer er kinderen mogen komen willen zij overgaan op het traditioneel kostwinnerschap. Dan moeten de hypotheek en de overige kosten wel betaald kunnen blijven worden. Wij houden daar al rekening mee in ons advies. Ook wanneer klanten vanuit hun principes zich niet willen verzekeren kunnen wij een maatadvies geven. ”Voor Financieel Adviesburo Barneveld zijn kwaliteit en service onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Een belangrijke service is dat klanten van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur kunnen bellen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid om ’s avonds in alle rust financiële zaken te bespreken met de hypotheekadviseur!

Drijfveer.
Peter Werkman geeft aan dat de op zichzelf commerciële onderneming vooral ook een maatschappelijke functie wil vervullen. Financieel Adviesburo Barneveld heeft het geld verdienen niet als hoogste doel gesteld. ”Het belangrijkste is dat klanten een degelijk en bij hun passend advies ontvangen, ook al verdienen wij daar minder aan”, aldus de eigenaar. Verder gaat een deel van de winst naar goede doelen. Peter Werkman: ”Wij ontvangen zegen van Boven en willen anderen in die zegen laten delen.”

Financieel Adviesburo Barneveld BV
Lange Voren 79
3773 AN Barneveld
Tel. 0342 - 423 795
Fax. 0342 - 423 894
info@fa-barneveld.nl

Geen opmerkingen: