woensdag 18 november 2009

De Tychè Groep

De Tychè Groep is in 1999 opgericht door mensen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de financiële dienstverlening (ING Bank, ABN Amro Bank, Mees Pierson en Price Waterhouse Coopers). Omdat zij een hechte, persoonlijke samenwerking met hun klanten van essentieel belang vinden voor een goede dienstverlening, hebben zij bewust gekozen voor een kleinschalige organisatie.
 
De overtuiging dat een echt onafhankelijk advies alleen tot stand kan komen door middel van een multidisciplinaire, integrale aanpak, was een andere belangrijke motivatie voor de oprichting van de Tychè Groep.
 
Inmiddels is de Tychè Groep uitgegroeid tot een compleet team van specialisten die allemaal hun eigen deskundigheid hebben en elkaar daarmee aanvullen.
 
Onze aanpak heeft een aantal belangrijke peilers: totale dienstverlening (advies, begeleiding én uitvoering), onafhankelijkheid, een integrale aanpak van al uw financiële vraagstukken, een persoonlijke benadering van onze klanten en last but not least: de ervaring en gedrevenheid van onze adviseurs.
 
Waarvoor kunt u bij ons terecht?
U wilt uw financiën laten beheren door deskundigen.
Wij verzorgen uw administratie, belastingaangiftes en jaarrekeningen en regelen uw financieringen en verzekeringen. Samen met u maken wij een financieel plan dat als basis dient voor uw financiële besluitvorming. Dit plan evalueren en actualiseren we elk jaar. Wij vervullen daarbij een proactieve rol. Als wij bijvoorbeeld signaleren dat u spaarmogelijkheden heeft, stellen wij u voor om een goede vermogensbeheerder erbij te betrekken.

U wilt bijvoorbeeld het huis van uw dromen kopen en zoekt naar een passende financiering, u kunt zich inkopen in een maatschap en wilt daar bij begeleid worden of u heeft een erfenis ontvangen en vraagt zich af hoe u die het beste kunt beheren. Welk financieel probleem u ook heeft: wij helpen u graag verder. Rekeninghoudend met het totaalbeeld van uw financiële situatie, voorzien wij u van een onafhankelijk, deskundig advies.
Op basis van ons advies kunt u zelf een product inkopen bij een financiële dienstverlener van uw keuze. Maar u kunt dat ook aan ons overlaten. Gebruikmakend van onze contacten en ruime ervaring, onderhandelen wij voor u en kopen we het product in dat het beste bij u past.

U heeft geen concreet financieel probleem, maar wel behoefte om meer grip te krijgen op uw financiële situatie en toekomst.
In de praktijk komt het vaak voor dat mensen om deze reden contact met ons opnemen. Zij willen meer structuur aanbrengen in hun persoonlijke financiële situatie en zoeken daarvoor deskundige begeleiding en advies. Een particuliere financiële huishouding is immers een complex geheel van zaken die allemaal met elkaar samenhangen. Het vereist deskundigheid op meerdere gebieden om die goed op elkaar af te stemmen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in verschillende, elkaar aanvullende gebieden: financieel, juridisch en fiscaal. Zij staan u graag bij om grip te krijgen op uw financiële situatie en toekomst.

De Tychè Groep is gevestigd
in 's-Gravenhage:

Raamweg 1b
2596 HL  's-Gravenhage

t 070 - 33 840 55
f 070 - 39 228 55
e hf@tychegroep.nl

Geen opmerkingen: